Recent comments

Friss Hírek

A hetek óta nyeretlen Udinese legyőzte a Milant

A hetek óta nyeretlen Udinese hazai pályán 2–1-re legyőzte a Milant a bajnokság  32. fordulójának szombat kora esti mérkőzésén.



Az Udinese mindössze egyszer győzött a megelőző 11 fordulóban, ám e kellemetlen „előjáték” ellenére – vagy éppen ezért – már az első félidőben rákényszerítette akaratát a tartalékos Milanra. Ekkor azonban még csak a helyzetkialakítás sikerült, a gólszerzés nem.

A jég a második félidő derekán tört meg: az új mezt avató Udinese Giampiero Pinzi közeli lövésével az 58. percben megszerezte a vezetést, majd negyed óra elteltével, egy kipattanó után Emmanuel Agyemang-Badu megduplázta az előnyt. Nem sokkal a lefújás előtt Giampaolo Pazzini fejjel szépített – ez volt a Milan első kapura tartó labdája, szemben a fekete-fehérek húsz ígéretes kísérletével –, de az egyenlítés már nem jött össze.

A március eleje óta nyeretlen Udinese sorozatban harmadszor győzte le hazai pályán bajnokin a Milant, de az első két alkalommal ellentétben ezúttal nem volt szüksége Antonio Di Natale-gólra.

A Milan négyfordulónyi veretlenség után kapott ki újra a Serie A-ban.

Udinese–Milan 2–1 (Pinzi 58., Agyemang-Badu 74., ill. Pazzini 88.)

forrás: NSO