Recent comments

Friss Hírek

Két olasz csapat is ott lehet az elődöntőben

A Napoli és a Fiorentina is kedvező helyzetből vág neki az Európa Ligában a negyeddöntő visszavágójának csütörtökön, s az is könnyen előfordulhat, hogy mindketten ott lesznek majd a legjobb négy között.




A Fiorentinának valamivel nehezebb dolga van, ugyanakkor a Dinamo Kijev otthonában elért 1-1 után jó esélye van arra, hogy hazai környezetben kiharcolja a továbbjutást.

Pocsék formába került a Fiorentina - két vereség a bajnokságban, kiesés a kupában, nyögvenyelős iksz Kijevben. Ugyanakkor utóbbi eredmény egyáltalán nem rossz, hiszen az ukrán fővárosban az Everton nagy verést kapott, az 1-1-es első találkozó után pedig már egyértelműen a Violák a párharc esélyesei. "Ott akarunk lenni a sorozat végjátékában, így muszáj továbbjutnunk a Dinamón. Kimegyünk a pályára és játsszuk majd a játékunkat" - nyilatkozta Manuel Pasqual, a Fio csapatkapitánya. Az első mecsen pariban voltak az ukránok az olaszokkal, igaz, a lengyel játékvezető durván részrehajlóan fújt.

tv Fiorentina–Dinamo Kijev Digi Sport1 21.05
 
A nápolyi együttes komoly meglepetést okozott múlt csütörtökön azzal, hogy a Bundesligában és addig az EL-ben is menetelő Wolfsburgot vendégként kiütötte 4-1-re, a szakértők és a szurkolók többsége ennél szorosabb küzdelemre számított ebben a párharcban. Ezután a nápolyi visszavágó gyakorlatilag formalitásnak tűnik, a Napoli fél lábbal már az elődöntőben érezheti magát.

tv: Napoli–Wolfsburg Digi Sport1, 0.15, felvételről

forrás: MTI