Recent comments

Friss Hírek

Az intenzitás lesz a kulcs

Rudi Garcia szerint az Inter elleni meccsen az intenzitás lesz a kulcsfontosságú a sikerhez.

 
A Roma szombat este az Inter vendégeként lép pályára és mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy tartani tudja a lépést a városi rivális Lazióval.

"Az a legfontosabb, hogy megfelelő intenzitással és hittel kell játszanunk, mert az Inter nagyon kellemetlen ellenfél. Mi minden idegenbeli meccsen győzni akarunk, de ehhez most újra arra az intenzitásra lenne szükségünk, amivel az év első felében játszottunk."- mondta Garcia.

Garcia újra számíthat Gervinhóra és Miralem Pjanicra, ami a francia tréner szerint hatalmas előny a csapat számára.

"Néhány játékos visszatérésével erősebbek leszünk, több lesz a lehetőségünk is, hiszen tudják mit gondolok erről, minél több a választási lehetőség, az annál jobb a csapat számára."

"Ez a csapaton belüli egészséges versengést is segíti, ezért is örülök a játékosok visszatérésének. A csapatnak szellemileg is fejlődnie kell."

"A játékosok tudják, hogy mit várok tőlük. A bajnokság utolsó, végső szakasza következik és nincs már idő veszíteni."

Sokan úgy vélik, hogy a Románál a játékosok elveszítették motivációjukat és ez is szerepet játszik a csapat gyenge formájában.

"Erről a játékosokat kell megkérdezniük, hogy így van-e. Én ugyanaz az ember vagyok, bíztatom a csapatom és nagyon szeretem őket és tudom, hogy remek dolgokra képesek."

"Jelen pillanatban közösen a második helyen állunk és 7 meccs van még hátra, valamint nagyon sok munka vár még ránk. Nekem kötelességem biztatni a csapatot továbbra is."

Garcia szerint a szinte másfél éves kihagyás után lassan visszatérő Federico Balzaretti is nagyon sokat lendíthet a csapat hangulatán.

"Amióta visszatért közénk nagyon pozitív a hozzáállása, buzdítja, lelkesíti a csapattársait, ezért a visszatérése nagyon jó nekünk. Nagyon motivált és tudja, hogy 18 hónap után milyen fantasztikus visszatérni. Nagyon tetszik a pozitív hozzáállása."

Garcia elismerte, hogy az utóbbi időszakban többször beszélt a sokat kritizált Iturbével és reméli, hogy javul a játékos.

"Beszéltem Iturbével és mondtam neki, hogy az utóbbi meccseken ő volt a legjobb játékosunk. Hibázhat egy meccsen, de nem veszítheti el a hitét, mert nagyon fontos játékos számunkra. Szükségünk van rá és neki a maximumot kell nyújtania, mint mindig. Az elmúlt meccseken sokat fejlődött." 


forrás: asroma.hu