Recent comments

Friss Hírek

A döntetlenkirály otthonában kell nyernie a Napolinak

Tovább hajt a Bajnokok Ligája-szereplésért a Napoli, amely a bajnokság 33. fordulójának záró mérkőzésén az Empolihoz látogat.


A  Napoli remek formába lendült az elmúlt hetekben, a legutóbbi három bajnokiját kivétel nélkül megnyerte, így újra bejelentkezett a Bajnokok Ligája-szereplésre.

Rafael Benítez együttese egy esetleges újabb győzelemmel továbbra is két pontra lenne a Bajnokok Ligája-playoffot érő harmadik helytől, és ennél is csak egy egységgel gyűjtött többet a jelenlegi második Lazio.


Bár korábban a spanyol szakember távozásáról is lehetett hallani, Aurelio De Laurentiis elnök most már úgy nyilatkozott, hogy újabb szerződést ajánlott fel Beníteznek, amely alapján még öt évig maradhatna a klubnál. Benítez, akinek szerződése nyáron jár le, még nem adott választ, ugyanis előbb megbeszélné ezt a családjával.


A  Napoli csütörtökön azzal az Empolival csap össze, amely a legutóbbi négy meccsén nem tudott nyerni, de bárkitől képes pontot rabolni. Ezt jól mutatja, hogy Maurizio Sarri együttesének van a legtöbb döntetlenje a Serie A-ban, szám szerint 17-szer gazdagodott egy ponttal. Ráadásul a Napolinak rendre rosszul megy a mostani ellenfél ellen, a legutóbbi hat bajnokiból egyet sem tudott megnyerni a mostani vendégcsapat.


forrás: digisport.hu