Recent comments

Friss Hírek

A kupadöntő főpróbája

Bár az első két helyezett között 12 pont a különbség, nagyon kiélezett összecsapásra lehet számítani este, hiszen a címvédő azt a Laziot látja vendégül, akik a február 9-i, Genoa elleni vereség óta minden bajnoki meccsüket megnyerték, 20 gólt szereztek és mindössze 3-at kaptak. 


Pioli idei skalpjai közt szerepel többek közt a Fiorentina és a Napoli is; a Sasok Higuaínékat például saját stadionjukban ejtették ki a kupa elődöntőjében. 

A csapat hihetetlen formájának köszönhetően megelőzte a városi rivális Romát is, és a Farkasok mellett immáron egyértelmű esélyese az ezüstéremnek.

A Juventus, bár beleszaladt egy meghökkentő zakóba a Parma ellen, nagyon fontos 3 pontot szerzett a BL-ben a héten, és így, hogy Allegriék behúzták a kötelezőt, ismét ott kell, hogy legyenek fejben a bajnokságban, ha nem szeretnék, hogy belerondítsanak hihetetlen otthoni mérlegükbe. 

Nagyon nehéz dolga lesz azonban a Zebráknak, hiszen épp a góllövéssel van mostanában némi problémájuk, ami nem a legjobb előjel a hátul sziklaszilárd Lazio ellen. Ami egyértelműen Tévezék mellett szólhat, az a csapat Lazio elleni kiváló mérlege; a Biancocelesti hosszú évek óta képtelen a bajnokságban megverni a Juventust.

Ami a sérülteket illeti, hazai oldalon továbbra sem elérhető Pogba és Asamoah, Pirlo viszont ott lesz a pályán. A Lazionál De Vrij és Parolo lesznek a hiányzók; őket Basta és Cataldi pótolhatják.

Lehetséges kezdők:

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin; Vidal, Sturaro, Marchisio; Pereyra; Llorente, Tévez

Lazio: Marchetti; Basta, Cana, Mauricio, Lulic; Cataldi, Biglia, Mauri; Candreva, Klose, Felipe Anderson

forrás: azzurri.co.hu