Recent comments

Friss Hírek

Elképesztő pusztítás a Varese stadionjában

Az A.S. Varese 1910 pályáját egyesek szándékosan rongálták meg még péntek éjszaka. 


A vandálok a csapat elleni tiltakozás jegyében több helyen felvágták a gyepszőnyeget, letörték a kapufákat és gyűlölködő feliratokkal díszítették a pályát és környékét. 






A sereghajtó az aktuális fordulóban az Avellino ellen lépett volna pályára szombat délután, a meccset egyelőre vasárnap 15:00-ra halasztották. 

Kérdéses azonban, hogy a mérkőzést le tudják-e bonyolítani ma délután, valamint az is, hogy beengednek szurkolókat rá vagy sem.


Szombati mérkőzések:


A listavezető Carpi 3-0-ra legyőzte a kiesőjelölt Bresciát és újabb lépést tett a feljutás felé. A hazai korán eldöntötték a mérkőzést, már az első húsz perc alatt kétszer voltak eredményesek Jerry Mbakogu és Lorenzo Pasciuti révén, majd később alig egy perccel a becserelését követően Kevin Lasagna találata állította be a végeredményt. A Carpi előnye már 15 pont az élen, a Brescia pedig maradt az utolsó előtti pozícióban, helyzete egyre reménytelenebb a bennmaradást illetően.

A Bologna csak 0-0-s döntetlent játszott a Speziaval, de ez is elég volt a második hely visszaszerzéséhez, miközben a ligúriaiak a kilencedik helyet foglalják el, azonos pontszámban az utolsó két play-off helyet elfoglaló csapatokkal.

A Crotone zsinórban a hetedik összecsapásán nem talált legyőzőre, amikor 1-1-re végzett a Lanciano ellen hazai pályán. Pedig a Virtus Mame Thiam találatával vezetést szerzett, de a 85. percben Camillo Ciano egyenlített a szezonbeli 14. góljával. A calabriaiak ezzel őrzik az utolsó bennmaradó helyet, az abruzzói együttes pedig immár 18. alkalommal remizett az idényben.

A Pescara 1-0 arányban legyőzte a Modena csapatát, a mindent eldöntő találatot Matteo Politano szerezte az utolsó tíz percen belül. Győzelmükkel a delfinek egy négyes nyeretlen sorozatnak vetettek véget és újra rájátszás-helyen állnak, míg a Modena a legutóbbi hazai győzelem után újra kapitulált és csak 14.

Az umbriai rangadó gól nélküli döntetlennel ért véget, a Ternana és a Perugia nem bírt egymással. Ezzel a griffek maradtak jobb helyen, hiszen hetedik veretlen mérkőzésükkel őrzik az előkelő, ötödik helyet, ellenben a szörnyek a 12. helyen állnak, de az utolsó négy fordulóban ők sem találtak legyőzőre.

A Trapani és a Bari 1-1-es döntetlent játszott egymással. A pugliaiak Francesco Caputo révén a 85. minutumban kerültek lépéselőnybe, azonban a gránátok a 94. percben mégis egyenlíteni tudtak Matteo Scozzarella révén, így mindkét csapat megőrizte helyét a középmezőnyben.

forrás: Serie b magyar oldal