Recent comments

Friss Hírek

Nyáron tovább erősítjük a keretet

A Juventus tizenkét év után ismét bejutott az európai labdarúgás legjobb négy alakulata közé, de a klub igazgatója, Beppe Marotta már a zebramezes csapat további erősítésén töri a fejét.


"Kiválóan teljesítettük a feladatot, még akkor is, ha a teljesítményünk nem volt kivételes, s ez keserű ízt hagyhat némelyek szájában." - nyilatkozta Marotta a Sport Mediasetnek.


"Arra gondolok, hogy milyen sokat is fejlődött ez a csapat az évek során. Még jobb teljesítményt kell nyújtaniuk, azonban ehhez a tapasztalaton keresztül vezet az út, ezért szükségünk van ezekre a mérkőzésekre, hogy kiteljesítsük határainkat.


Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy asztalhoz ülhetünk a legjobbak legjobbjaival, tudván, hogy kivételes produkcióra volt szükség ahhoz, hogy idáig jussunk.


Az évek során mindig próbáltuk javítani a keret minőségét, s nyáron ugyanebben az irányban dolgozunk majd, függetlenül az eredményektől. Olyan játékosokat keresünk, akik képesek emelni a csapat színvonalát, azonban nem egyszerű ilyeneket találni.


A Juventusnak ma figyelemre méltó vonzereje van, s ezen a téren egyértelműen sokat fejlődött azóta, hogy megérkeztem ide. Emlékszem, hogy Antonio Di Natale elutasított bennünket, most pedig a játékosok sorban állnak, hogy Torinóban játszhassanak."


Természetesen szó esett a Palermo ifjú támadójáról, Paulo Dybaláról is, akit az olasz sajtó a Juventus első számú célpontjának kiáltott ki.


"Dybala a célpontjaink között van, s egyeztetünk Maurizio Zamparinivel, azonban a tárgyalások nem egyszerűek, mivel más klubok is érdeklődnek iránta. Követjük őt néhány tapasztalt játékossal együtt, hiszen egy nagy érték Európában."

 forrás: juventuz.blog.hu