Recent comments

Friss Hírek

Amit a Boca elnöke mondott, az nem igaz

A hét folyamán számos különböző, rendkívül magasan jegyzett és hitelesnek számító forrás írt róla, hogy Carlos Tévez döntésre jutott, és kérvényezte a csapatnál, hogy már már idén nyáron, tehát szerződése lejárta előtt egy évvel hazatérhessen nevelőegyesületéhez, a Boca Juniorshoz.


A jelek szerint furcsa módon maga Carlos Tévez az egyetlen, aki nem tud róla, hogy kérvényezte a távozását és megegyezett a Bocával a nyári visszatérésről. 

Tévez tegnap este a Lazio ellen újabb nagyon fontos góllal mutatta meg értékét a csapatnak és a rajongóknak, a meccs utáni nyilatkozatában pedig az Argentínába való visszatéréséről is beszélt. “Tévez a nyáron távozik”-hívők, vigyázat: meglepő mondatok következnek.

“Túl sokat beszélnek mostanában rólam a sajtóban. Csak a Juvéra akarok most gondolni. Rendkívüli formában vagyunk, és nem helyes, hogy az emberek csak a távozásomról beszélnek. Amikor majd meghozom a döntést a jövőmről, a szurkolók lesznek az elsők, akik értesülnek róla. Nem állítottam fel határidőt erre vonatkozóan.”

Tévez tegnapi gólját csirketáncra emlékeztető gólörömmel ünnepelte, amit a Boca Juniors játékosai többször használtak már a rivális River Plate gúnyolására, de a csatár szerint ennek semmiféle jelentősége nincs.

“Megígértem néhány barátomnak ezt a gólörömöt, és olyan ember vagyok, aki megtartja az ígéreteit.” – fogalmazott szűkszavúan a kérdésről Tévez.

Szintén tegnap este, egy másik interjúban a BeIn Sports riporterének aztán még egyértelműbb véleményt formált az Apacs:

“Amit a Boca elnöke mondott, az nem igaz. Csak a Juvéra koncentrálok.”

forrás: juventuz.blog.hu