Recent comments

Friss Hírek

A Juve legendás történelemmel rendelkezik

A Real Madrid olasz mestere, Carlo Ancelotti úgy véli, hogy csapatának csúcsformában kell pályára lépnie, ha tovább akar jutni a Juventuson, s ott akar lenni a Bajnokok Ligája berlini döntőjében.


"A Juventus egy olyan klub, amely legendás történelemmel rendelkezik és tizenkét év után tér vissza az elődöntőbe." - nyilatkozta Ancelotti a Real Madrid TV-nek. "Nagyszerű szezonjuk van, s lényegében megnyerték az olasz bajnokságot. Ez azt is jelenti, hogy jobban összpontosíthatnak a Bajnokok Ligájára."

"Elégedettek vagyunk, hogy folytathatjuk az álmainkat, vagyis, hogy a tavalyi év után ismét bejussunk a döntőbe. A Real Madridnak a legjobb formájában kell lennie a győzelemhez, ugyanarra a csapatra lesz szükségünk, amely az Atlético ellen játszott, ugyanazzal az elszántsággal és reménnyel. Nagy önbizalommal rendelkezünk.

A szurkolók sokat segítettek tavaly, s fantasztikus légkört teremtettek a Bayern elleni elődöntők alkalmával. Most is segítettek bennünket a negyeddöntőben, a hangulat bámulatos volt a Bernabéuban, s ugyanaz az elszántág jellemezte őket, mint bennünket.

Minden jól alakult, s remélem a dolgok ugyanígy folytatódnak az elődöntőben is."

forrás: juventuz.blog.hu