Recent comments

Friss Hírek

A Videoton egykori portugál mestere a kiszemelt

A Videoton egykori portugál mesterét, a labdarúgóként kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Paulo Sousát emlegették a Milan-Sampdoria (1-1) olasz bajnoki után. 



A genovaiak mesterét, Szinisa Mihajlovicsot válthatja a Samp kispadján – értesült a Sky Sport Italia.

A remeklő Sampdoria 6. helyen áll a Serie A-ban, a nyáron újra kiléphet a nemzetközi porondra, s erre a nagy klubok is felfigyeltek. Az olasz tévécsatorna értesülései szerint a genovaiak edzőjét, a szerb Szinisa Mihajlovicsot a Milan és a Napoli is kinézte magának a következő idényre, s így lehetne Paulo Sousa az utódja.

– Nem tudok róla, hogy Paulo Sousa lenne az edzőnk. De a futballban minden megtörténhet – mondta mosolyogva a Sky Sport Italiának Massimo Ferrero, a Samp elnöke.

Sousa Angliában, Magyarországon a Videotonnál, Izraelben dolgozott korábban, ebben a szezonban pedig a svájci Basellel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéig jutott, s várhatóan a következő idényben is BL-résztvevő lehet a bázeliekkel. 

A Serie A viszont nagyon vonzó lehet egy edző számára, s bizonyára Sousa is visszatérne Olaszországba, a dicsőséges Juventus-korszaka után.

forrás: blikk