Recent comments

Friss Hírek

Megtiszteltetés viselni a kapitányi karszalagot

Ignazio Abate, a Milan jobbhátvédje elmondta, nagy megtiszteltetés számára, hogy viselheti a csapatkapitányi karszalagot.

 
A 28 éves játékos a Milan ifjúsági akadémiáján nevelkedett, majd több éven keresztül alsóbb osztályú csapatoknál szerepelt kölcsönben. Abate 2009 nyarán tért vissza és azóta állandó játéklehetőséget kap a csapatban.

“Megtiszteltetés számomra viselni a csapatkapitányi karszalagot, de ne felejtsük el, hogy Riccardo Montolivo a kapitány. Remélem, hogy a következő mérkőzésekre már visszatérhet. Derbi? Nem lesz olyan, mint pár évvel ezelőtt, de a motivációból nincs hiány. Szeretnénk örömet okozni a klubnak és a szurkolóinknak” – mondta Abate a Sky Sport Italiának.

“Az Inter egy jó csapat remek játékosokkal. Rodrigo Palacio és Mauro Icardi személyében kiváló támadóik vannak, így nagyon óvatosnak kell lennünk”.

A Milan a hétvégén a városi rivális Inter ellen lép pályára. Nyolc mérkőzés van még hátra az idényből és a piros-feketék 7 pontra vannak az Európa liga indulást érő helyezéstől.

forrás: acmilan.hu