Recent comments

Friss Hírek

Testével mentené meg kedvenc klubját a modell

„Mentsük meg a Parmát!” – írja a közösségi oldalakon az Itáliában már jól ismert modell és valóságshow-sztár, Rosy Maggiulli. 


Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő klub lelkes drukkere egy nem mindennapi akcióval is készült… 

Nem egyszerű a helyzet a Parmánál. A 2014–2015-ös idényben már háromszor vontak le ponto(ka)t a sárga-kékektől, amiért a klub július óta nem fizette ki játékosai járandóságát. 



Az egyesület márciusban hivatalosan is csődbe ment, és bár ötmillió eurós gyorssegélyt kapott a ligától, hogy be tudja a fejezni a bajnokságot, így is szinte biztos, hogy a következő szezont – legjobb esetben – a másodosztályban kezdi a csapat.

A kétszeres UEFA-kupa- és egyszeres KEK-győztes együttes megsegítésére most egy modell sietett, aki úgy gondolja, testével „életben tudja tartani” kedvenceit.

A képlet egyszerű: ha a segítségével talál egy pénzes emírségekbeli vagy amerikai befektetőt a klub, első dolga az lesz, hogy az Ennio Tardini Stadionhoz rohan, és a pálya közepén minden ruhadarabot ledob magáról.



Sajtóhírek szerint a Parma megmeneküléséhez nagyjából 10 millió euróra van szükség, így vélhetően ez lenne a világ legdrágább „vetkőztetése”… 

forrás: NSO