Recent comments

Friss Hírek

Wolfsburgban kell helytállnia a Napolinak

A Wolfsburg stadionjában rendezik csütörtökön az Európa Liga-negyeddöntő talán legkiemelkedőbb párharcának első felvonását. 



A Wolfsburg stadionjában rendezik csütörtökön az Európa Liga-negyeddöntő talán legkiemelkedőbb párharcának első felvonását, amelyen az olasz Serie A 4. helyezettje a Bundesliga 2. helyén álló csapattal csap össze, míg a címvédő spanyol Sevilla a Zenittel meccsel Spanyolországban.



A nápolyiak a szezonban eddig egyértelmű csalódást okoztak szurkolóiknak, mivel az augusztusi BL-selejtezős búcsú után a várt kiemelkedő bajnoki szereplés is elmaradt, s mostanra gyakorlatilag az egyetlen esélyük az EL megnyerése arra, hogy a követező idényben a legrangosabb kupasorozatban szerepelhessenek.



Rafa Benítez vezetőedző állása éppen ezért van veszélyben Nápolyban, ugyanakkor az EL-siker változtathat a helyzeten. Olasz riválisával ellentétben a Wolfsburg kiemelkedő idényt fut, látványos támadójátékkal menetel a bajnokságban és a nemzetközi porondon is, s ezért valamivel esélyesebbnek tekinthető a Napolinál.

tv: Story4  21.05
forrás: sport365.hu