Recent comments

Friss Hírek

Két fantasztikus meccs elé nézünk

A Juventus egykori legendás játékosa és jelenlegi igazgatója, Pavel Nedved szerint csapata történelmi tettet kíván végrehajtani idén, amihez a mai sorsolást követően a Real Madridon keresztül vezet az út.

 
Pavel Nedved tagja volt a 2003-as csodacsapatnak, amely legyőzte a királyi gárdát az elődöntőben, és rendkívül izgatott, hogy a két klub ismét megmérkőzhet egymással.


„Valami nagyszerűt és történelmit kívánunk végrehajtani az olasz futball dicsőségére, és a legjobbunkat fogjuk hozni.” - nyilatkozott a klubvezető a Sport Mediaset mikrofonja előtt.


„A célunk, hogy pályára lépve a saját játékunkat hozzuk fair módon, mindent elkövessünk, és élvezni akarjuk a pillanatot.


Nem számítottunk arra, hogy tizenöt ponttal fogjuk vezetni a bajnokságot, hogy eljutunk a Bajnokok Ligája elődöntőbe, és hogy az Olasz Kupa döntőjében is képviseltetjük magunkat.”


A Real Madrid a Bajnokok Ligája címvédője, és céljuk, hogy elsőként védjék meg a Bajnokok Ligája trófeát, azonban Nedved szerint az Öreg Hölgy nem fog alárendelt szerepet betölteni.


„Őrültség arról beszélni, hogy mennyivel jobb az ellenfél. Ugyanúgy kell játszanunk, ahogy mindig, előttünk a lehetőség, és két fantasztikus meccs elé nézünk.”


Az egykori középpályás egyúttal összehasonlította a jelenlegi és a 2003-as helyzetet, amikor az Öreg Hölgy bámulatos 4-3-as összesítéssel győzedelmeskedett a spanyol királyi gárda fölött, amihez a cseh középpályás is góllal járult hozzá.


„Bámulatos csapat ellen léptünk pályára, madridi mezben játszott Zinedine Zidane, Fernando Hierro, Roberto Carlos és Raul. Ahogy ma is, akkor sem számítottunk egyértelmű esélyesnek, ám versenyképesek voltunk. Tudjuk, hogy számos szupersztár gazdagítja az ellenfél csapatát, azonban nem szabad félnünk tőlük.


A döntőbe vezető út továbbra is hosszú. A Real a világ egyik legerősebb csapata, azonban mi a legjobb formánkat próbáljuk hozni.


Fontos lenne, hogy Paul Pogba és Kwadwoh Asamoah visszatérhessen, ám erős kerettel rendelkezünk, és így is képesek vagyunk folytatni az utunkat.” - zárta az interjút a cseh középpályásból lett klubigazgató.

forrás: juventuz.blog.hu