Recent comments

Friss Hírek

Bele sem merek gondolni, milyen ünneplés lesz itt, ha megverjük a Juvét

Ha ma délután a Lazio vereséget szenved, miközben a Juventus megnyeri a torinói városi derbit  megvan a scudetto.


Allegri némileg már a Real Madrid elleni BL elődöntő fényében, akár pihentethetné is a legjobbjait, de valaki ott kar lenni a pályán. Ő pedig a góllövőlistát vezető Carlos Tévez.

Tizenegy évvel ezelőtt Tévez a Libertadores-kupa elődöntőjében találkozott a városi rivális legjobbjával, Maxi Lópezzel.  


“Azt a meccset nem lehet elfelejteni. Életem egyik legrosszabb napja volt. Úgy, hogy az egy héttel korábbi bajnokin, én voltam a mezőny legjobbja. Hogy láttam-e Tévez Lazio elleni gólörömét? Persze, ugyanazt “csirkés” mozdulatsort húzta elő, mint anno a Boca-River meccsen. Azon az elődöntőn büntetőpárbaj, és az én hibám döntött. Döbbenetesen rossz érzés volt. Szerencsére a Boca aztán a döntőt elbukta…” 

Barcelona-Real Madrid, Boca-River, Milan-Inter, Sampdoria-Genoa. Maxi López (kettős állampolgár, a nagyszülei olaszok, akár Conte is meghívhatná a válogatottba) igazi derbi specialistának számít.

“Legszívesebben, már nem is igazolnék máshova. Itt szeretnék maradni a pályafutásom végig. Húsz éve nem nyert a Torino, bele sem merek gondolni, milyen ünneplés lesz itt, ha megverjük a Juvét. És persze az EL induláshoz is kellene a siker.”

Bruno Peres az őszi meccsen 12 év után lőtt gólt a Juventusnak. Egy szerény 12 másodpercig tartó, 78 méteres sprint végén.


Aztán jött Pirlo a 93. percben…


Maxi López az új Rizzitelli szeretne lenne.
Ő az a Toro játékos, aki húsz éve győztes gólt lőtt a Juvénak.


forrás: hosszabbitas.hu