Recent comments

Friss Hírek

Az Inter legyűrte a Romát

A bajnokság 32. fordulójának utolsó szombati találkozóján az Internazionale 2–1-re legyőzte az AS Romát. 


Botladozás itt, botladozás ott. A Serie A tabelláján a 10. helyen szerénykedő Inter egyet, a harmadik Roma pedig kettőt nyert meg előző öt bajnokijából. A milánóiaknak a középmezőnyben már nem kell izgulniuk, a „farkasok” azonban ha így folytatják, lecsúszhatnak a Bajnokok Ligája-indulást érő pozícióból.

Bár a vendégeknek lett volna fontos a győzelem, mégis a fekete-kékek kezdtek jobban, és az első negyedóra végén magukhoz ragadták a vezetést. Hernanes cselezgetett 18 méterre De Sanctis kapujától, majd gondolt egy merészet, és ballal a felső sarokba bombázott (1–0).

A folytatásban magasabb sebességfokozatba kapcsolt a Roma, egyszer a kapufát is megzörgették a vendégek, de a gól nem akart jönni.

A fordulás után tovább nyomtak a rómaiak, akik a 63. percben egyenlítettek. Pjanic kereste egy gyors passzal a jobbon érkező Raja Nainggolant, aki kapásból, belsővel kilőtte a jobb alsót (1–1).

A találkozó a 88. percben dőlt el: Mauro Icardi lépett ki Podolski passzával a jobb szélen, majd az ötös sarkáról a kapuba passzolt (2–1), ezzel beállítva a végeredményt. 

A tabella harmadik helyén álló Roma előnye öt pont a Napoli előtt, amely azonban még nem lépett pályára a fordulóban. 

Internazionale–Roma 2–1 (Hernanes 15., Icardi 88., ill. Nainggolan 63.)

forrás: asroma.hu