Recent comments

Friss Hírek

A Napoli négyet vágott a Sampdoriának a rangadón

A bajnokság  32. fordulójának záró mérkőzésén a Napoli hazai pályán 4–2-re legyőzte a Sampdoriát.


A Napoli már a 12. percben megszerezte a vezetést, egy jobb oldali beadás után a menteni igyekvő Raúl Albiol a saját kapujába juttatta a labdát – öngól, 0–1.
Innentől kezdve azonban nem volt több oka örömködni Mihajlovicsnak. Félórányi játék után Gabbiadini került helyzetbe Higuaín passza után, 12 méteres, jobbról leadott lapos lövését pedig Viviano gyakorlatilag bevédte, óriási potya volt (1–1)!

Pillanatokkal később egy gyönyörű összjáték végén ezúttal Gabbiadini passzával Higuaín került ziccerbe, és 15 méterről kapu bal oldalába tekert (2–1).

A fordulást követően növelte előnyét a Napoli, Insigne szerzett labdát a félpályánál, a 16-os előteréhez érve pedig a bal alsóba csavart (3–1).

A hajrában megszerezte negyedik találatát is a házigazda, Higuaín értékesítette a büntetőt (4–1), aztán az utolsó előtti percben a távolról óriási nagy gólt vágó Muriel révén alakult ki a 4–2-es Napoli-siker.


Napoli–Sampdoria 4–2 (Gabbiadini 31., Higuaín 34., 81. – a másodikat 11-esből, Insigne 47., ill. Albiol 12. – öngól, 89. Muriel)

forrás: NSO