Recent comments

Friss Hírek

A Juve megnyerheti a BL-t!

Nem csak a csapat szurkolói szorítanak majd ma este a Juventus sikeréért, egyetlen állva maradt olasz klubként egész Itáliából sorakoznak a nekik drukkoló személyek, klubhovatartozástól függetlenül.


A Zebrák legújabb szurkolója éppen a legnagyobb rivális legnagyobb legendája lett. 

Az Inter mezében 19 csodás évet lehúzó egykori klasszis szélső a Mediaset-nek nyilatkozott, a szavaiból pedig kiderült, hogy rendkívül optimista a Juventus idei európai esélyeit illetően.

“A Juve képes lehet megnyerni a Bajnokok Ligáját, ugyanakkor biztosnak kell lenniük benne, hogy nem becsülik le a Monacót. Minden csapat, amely idáig eljutott, nagyon erős, és képes lehet a végsőkig elküzdeni magát. Ettől függetlenül a Juventust tartom a párharc esélyesének, megvan bennük a kellő erő a nagy sikerekhez.”

Zanetti ezt követően a Serie A egyes csapataira is kitért: dicsérettel illette a parádés szezont futó Laziót, valamint türelemre intette saját egykori klubját.

“A Lazio megérdemli a pillanatnyi második helyet, mert fantasztikus, amit csinálnak. Viszont 8 hosszú meccs áll még előttük, amelyeken bármi megtörténhet. Bizonyítják, hogy rendkívül kiegyensúlyozottak, és van néhány kiváló játékosuk, a számok pedig magukért beszélnek.”

“Az Inter? Thohir szeretne újra top klubot építeni, de ne feledjük el, hogy még csak egy éve van a csapatnál, egy ilyen építkezés pedig időbe telik, és Olaszországban nem könnyű véghezvinni.”

forrás: azzurri.co.hu