Recent comments

Friss Hírek

Miért ne álmodhatnánk a triplázásról?

Leonardo Bonucci hisz benne, hogy a Juventus minden előtte álló feladatot képes lesz megoldani, így pedig akár a triplázás sem kizárható.


A Juventus hét elején a Fiorentina kiütésével bejutott az Olasz Kupa döntőjébe, ahol a Lazio lesz az ellenfele. 

Eközben a bajnokságban már szinte behozhatatlan, 14 pontos előnnyel vezeti a tabellát, míg a BL-ben a papíron leggyengébb Monaco csapatával néz farkasszemet a negyeddöntőben.

„Semmiből sem áll álmodozni a triplázásról. Nem szabad hiú ábrándokat kergetni és arra gondolni, hogy minden feladat egyszerű, de igenis hiszünk benne, hogy meg tudunk nyerni minden meccset, aztán majd meglátjuk, hogy hol végzünk majd.”

„Először a Parma ellen kell majd nyernünk, nem szabad reményt adni az üldözőinknek, utána pedig bizakodva készülhetünk a BL-meccsre.”

„Tiszteljük a Monacot, az egyik legnagyobb fegyverük a kontratámadás, Dimitar Berbatov pedig a legjobb támadók közé tartozik Európában, úgyhogy óvatosnak kell lennünk.”

Bonucci szerint a firenzei fordítás a kupában elsősorban Allegrinek köszönhető, aki remekül készítette fel őket mentálisan.

„Fontos diadal volt, elsősorban mentálisan kerültünk föléjük. Allegri intelligens és türelmes, úgy gondolom, hogy a Franchiban a csapaton ez látszódott meg a leginkább. Az előző évekhez képest kevésbé kapkodunk és türelmesebbek vagyunk, megvárjuk a megfelelő pillanatot, hogy lecsapjunk.”


forrás: Juventusfc.hu