Recent comments

Friss Hírek

Közel kerültünk ahhoz, hogy történelmet írjunk

A napokban a Serie B-t toronymagasan vezető Carpi F.C.1909 elnöke, Claudio Caliumi nyilatkozott a csapat helyzetéről egy rádióinterjúban:


"Négy napon belül két nagyon fontos győzelmet arattunk két nagy riválissal szemben. Nem akarok semmit elkiabálni, de nagyon közel kerültünk ahhoz, hogy történelmet írjunk. Ha hat évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy a Serie A-ért fogunk játszani hamarosan, biztos, hogy bolondnak nézem. 2009-ben még a Serie D-ben játszottunk, most pedig nyolc fordulóval a vége előtt 12 pont előnnyel vezetjük a másodosztályt.

Nem kérdés, most már meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Úgy érzem, hogy közel vagyunk az álmok megvalósításához, hogy feljussunk a Serie A-ba. 

A héten be fogjuk mutatni a terveinket az új stadionról, mert itt, Carpiban szeretnénk játszani az első osztályú hazai meccseinket. Remélem, hogy mindez sikerül, és nem kell valahova máshová elutaznunk, a saját szurkolóink ennyit megérdemelnének. 

A mottónk továbbra is az, ami eddig volt, és ez lesz a Serie A-ban is: fiatal játékosokra építenünk, akik hosszú távon a csapat segítségére lehetnek."

forrás: Serie B magyar oldal