Recent comments

Friss Hírek

Tévezék útját állhatják a Fiorentina újabb döntőjének

A Fiorentina vezetőedzője, Vincenzo Montella várhatóan ismét beveti Mohamed Salah-t a Juventus védősora ellen a Coppa Italia elődöntőjének visszavágóján.


Mindkét csapatnak elsősorban a középpályán kell megküzdenie hiányzók miatti problémákkal. A Violának le kell mondania Milan Badeljről eltiltás miatt, míg David Pizarro játéka sérülés miatt kérdéses. Ezzel szemben a Bianconerinek Andrea Pirlót és Paul Pogbát kell nélkülöznie, mindkettőjüket sérülés miatt.

Az olasz sajtó megosztott atekintetben, hogy Montella milyen formációt választ majd, a 4-3-3-at vagy a 3-5-2-t. Azzal kapcsolatban egységes az álláspont, hogy Salah fog játszani közvetlenül az előretolt ék mögött vagy mellett, aki Mario Gomez vagy Alessandro Diamanti lesz. 

A Juventus felállását illetően egységesen az a nézőpont, hogy 3-5-2 lesz a formáció, annak ellenére, hogy Allegri azt nyilatkozta, hogy 4 védővel fogja játszatni a csapatot. A sajtó szerint azonban ez a nyilatkozat pusztán Montella megtévesztéséül szolgál.

Claudio Marchisio visszatérhet a kezdőcsapatba, a csatárkettőst pedig várhatóan a jól bevált Carlos Tévez, Alvaro Morata duó alkothatja majd.

A Fiorentina várható kezdő tizenegye: Neto; Richards, Basanta, Gonzalo Rodriguez, Alonso; Borja Valero, Pizarro, Mati Fernandez; Joaquin, Salah; Gomez.

A Juventus várható kezdő tizenegye: Storari; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pereyra, Evra; Tévez, Morata.

tv: Digi Sport 1 20.45 


forrás: Juventusfc.hu