Recent comments

Friss Hírek

A Barca játékosára cserélnék el klasszisukat?

Olasz jelentések szerint az Inter a nyáron megválhat legjobbjai egyikétől a Financial Fair Play egyensúlyának megtartása érdekében, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a fiatal horvát csillag, Mateo Kovacic lehet a döntés áldozata.


Kovacic 2013. január 31-én csatlakozott az Interhez, azóta pedig a csapat és a liga egyik legjobbjává nőtte ki magát, így nem meglepő, hogy számos európai topklub jelentkezett már be érte.

A Calciomercato.com értesülései szerint a Nerazzurri hajlandó lenne megválni nyáron a horvát tehetségtől, a csapat sportigazgatója, Piero Ausilio pedig már meg is találta az ideális forgatókönyvet a váltásra. A portál úgy tudja, hogy a milánóiak a Barcelona spanyol támadójával, Pedróval erősítenék meg keretüket, így, mivel a katalán klub is érdeklődik Kovacic iránt, könnyen lehet, hogy játékoscsere lesz a dologból.

Mindezt az is megkönnyítheti, hogy a 27 éves Pedro elégedetlen jelenlegi szerepével a Barcelonánál, hiszen Suárez érkezésével végleg a padra szorult – idén 37 tétmeccsen 10 gólnál jár. Pedro szerződése jövő nyáron jár le, de ő maga sem zárta ki, hogy korábban távozik sikere helyszínéről.

“Még mindig nem hoztam meg a végső döntésemet. Szeretném befejezni a szezont a legjobb tudásom szerint, utána majd meglátjuk, mit tartogat számomra a jövő. Természetesen senki nem érzi jól magát, ha a peremre szorul, így normális, hogy találgatásokat lehet hallani a távozásomról.”

Pedro 2008 óta 195 meccsen 57 gólt szerzett a Barca felnőtt csapatában.

forrás: azzurri.co.hu