Recent comments

Friss Hírek

Sampdoria – Napoli előzetes

A 13. forduló zárásaként a Napoli a Sampdoria otthonába látogat, és a győztes megszerezheti a harmadik helyet.


A Sparta Praha elleni mérkőzés után a vendégek felállásában több változás is várható. 

Visszatérhet Maggio és Ghoulam a védelembe, Inler pedig újra kezdhet a középpályán. Ami a támadósort illeti, Mertens játékára mindenképp számítani lehet, ha egyelőre nem is kezdőként.

Ha Mertens nem kezd, Hamsik játszhat, bár a játékos végig pályán volt a Cagliari és a Praha elleni mérkőzéseken, valamint a nem egészen két hete lejátszott Szlovákia-Finnország találkozón.

Mihajlovic Sampjánál kevesebb a kérdőjel, a középpályára szinte biztosan visszatér Pedro Obiang és Angelo Palombo, Roberto Soriano szerepe azonban nem egyértelmű.

Az olasz játékos játékmesterként egy 4-3-1-2-es hadrendben Okaka és Eder mögött játszhat, ez esetben azonban Gabbiadini a padra kényszerülne.

Amennyiben Mihajlovic a 4-3-3-at választja, Gabbiadini kezdhetne és Soriano valamint Krstitic közül léphetne valaki kezdőként a pályára.

Ami a két csapat formáját illeti, a Sampdoria otthonából eddig csak a Milan és a Roma tudott pontot rabolni, sőt, Mihajlovicék csupán egyszer szenvedtek vereséget a szezonban, az Inter ellen. Rajtuk kívül egyedül a címvédő rendelkezik mindössze egy vereséggel, ami a Samp 6 döntetlenje mellett is elismerésre méltó.

A nápolyiak a döcögős szezonkezdet után magukra találtak, és szeptember vége óta nem kaptak ki bajnokin, de vendégszereplésük eléggé hullámzó. Legutóbbi 5 Serie A-meccsükön azonban 11 pontot és 13 gólt szereztek, ami egyértelműen jelzi, milyen erős támadósora van a hátul olykor bizonytalankodó Napolinak.

Lehetséges kezdők:

Sampdoria: Romero; De Silvestri, Gastaldello, Silvestre, Regini; Palombo, Obiang, Krsticic; Soriano; Okaka, Eder

Napoli: Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Inler, Lopez; Callejon, De Guzman, Mertens; Híguain

forrás: azzurri.co.hu