Recent comments

Friss Hírek

LAZIO: Lotito pénzbüntetést kapott a gúnyolódás miatt

A Calcio büntetésben részesítette a Lazio elnökét, Claudio Lotitót, miután a klubvezető gúnyos megjegyzéseket tett a Juventus igazgatójára, Giuseppe Marottára.


A Biancocelesti elnöke egész nyáron szembenállt a Bianconeri igazgtójával, ugyanis míg Marotta Demetrio Albertinit támogatta a FIGC (Olasz Labdarúgó Szövetség) elnökjelölti kampányában, addig Lotito a végül befutó Carlo Tavecchio mögött állt.

A választás lezárulta után arról kérdezték a fővárosiak elnökét, hogy kibékült-e az Öreg Hölgy igazgatójával, és Lotito erre nevetve válaszolt.

“Az a baj Marottával, hogy nem tudni, éppen hova néz. Az a gond vele, hogy miközben az egyik szemével biliárdozik, addig a másikkal a pontokat adja össze.”

A kancsalságban szenvedő Giuseppe Marotta nem válaszolt a támadó és sértő kommentre, de a Calcio nem hagyta annyiban, és kivizsgálta az esetet, ami után a teljes olasz média kiborult.

A vizsgálat lezárulta után a Calcio fegyelmi bizottsága 10000 eurós büntetést rótt ki Lotitóra, mivel “sértő kommenteket tett Giuseppe Marotta, a Juventus igazgatójának irányába, megsértve ezzel a Sport Törvénykönyv 1. cikkelyét.”

Egyúttal a Laziót is 10000 eurós büntetésben részesítette a FIGC, mivel ők közvetlenül felelősek az elnökük kijelentéseiért.


forrás: Juventusfc.hu