Recent comments

Friss Hírek

DE SANCTIS: Mindent meg fogok tenni ezért a mezért

Újabb egy évvel meghosszabbították Morgan De Sanctis szerződését, így a kapus 2016 júniusáig lesz a Roma kapusa.


De Sanctis szerződése 2015 júniusban járt volna le, azonban ezt egy évvel most meghosszabbították.

"Ez egy fontos lépés, mert további 1 évig maradok a Romában."- jelentette be a Roma Radio-nak De Sanctis.

"Ez egyben hatalmas felelősség is. Ahogy az elmúlt másfél évben, mióta itt vagyok, most is megpróbálom ezt az időt mindenki megelégedésére eltölteni. Szeretném a szurkolókat boldoggá tenni, ahogy az edzőt is, aki tényleg mindig hallgat ránk."

"A pályafutásom ezen szakaszában, ha tudom folytatni egy bizonyos szinten a játékot, akkor örömmel folytatom. Az edzések megerősítenek abban, hogy folytathatom, mert a pályafutásomat a lehető legjobb módon akarom majd befejezni. Örülök annak, hogy a Roma lehetőséget adott arra, hogy legalább 2016-ig folytathassam és én mindent meg fogok tenni ezért a mezért."

"Számomra nagyon fontos a szurkolók szenvedélyes szurkolása. Rómában élni és dolgozni minden játékos számára remek lehetőség, a szurkolók hatalmas motivációt jelentenek és ez persze kellemes teher is egyben."

"Amikor ide jöttem meglepődtem, hogy a Roma milyen előre mutató és modern klub. A csapattársaim sokat segítettek az akklimatizálódásban és a szerződéshosszabbításomra való tekintet nélkül azt mondhatom, mindenki azon dolgozik, hogy rövid időn belül elérjük a célunkat. Itt mindenki azonos irányba tolja a csapat szekerét, hogy így érjünk el nagy dolgokat."


forrás: asroma.hu