Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Evra januárban visszatérhet Manchesterbe?

Bizonyos hírforrások arról számoltak be, hogy felmerült Patrice Evra visszatérése egykori csapatához, a Manchester Unitedhez, míg a Juventus pedig Paolo De Ceglie visszahozását tűzné ki célul.


Patrice Evra a nyáron elhagyta az Old Traffordot és a Juventushoz csatlakozott, azonban nyári érkezése óta nemigen jutott lehetőséghez, leginkább csak a padon kapott helyet.

A napokban pedig a La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a Manchester United arról érdeklődött a francia válogatottnál, hogy érdekelné-e a visszatérés Angliába, ahol segíthetné Louis van Gaal csapatát céljainak elérésében.

A megkeresést követően pedig Patrice Evra komolyan megfontolja a lehetőség elfogadását, miután nyolc szezont töltött a manchesteri vörös ördögök mezében, és jelenleg nemigen tudja beverekedni magát az olasz rekordbajnok kezdőjébe.

A beszámoló szerint a Juventus a játékos pótlására egy költséghatékony megoldást talált, ami nem más, mint Paolo De Ceglie visszahívása a komoly gondokkal küzdő Parma együttesétől hat hónappal a kölcsönszerződés lejárta előtt.

forrás: juventuz.blog.hu