Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Az Arsenal már januárban ajánlatot tehet Marchisio-ért

A Tuttosport szerint, az Arsenal élénken érdeklődik a Juventus és az olasz válogatott középpályása, Claudio Marchisio iránt.


Marchisio varázslatos játéka az, ami a londoniak számára jelenleg a hiányzó láncszemet jelenti. 

Mivel Sami Khedira Arsenalba való szerződésének végére nem sikerült pontot tenni a nyáron, most Claudio Marchisio lenne a következő londoni kiszemelt, akit a középpálya motorjaként alkalmaznának az Ágyúsok.

Marchisio nem egy tipikus londoni középpályás, ám épp ez az, amiért tökéletes lenne az Arsenal számára. Arsene Wenger, a londoniak menedzsere már többször elmondta, hogy csapata sokszor a fáradság miatt kapitulál egyes meccsek végén, aminek elkerülésé érdekében hoznák el Marchisiot a Juventusból. 

Az Arsenal csapatába nem csak olyan játékosok kellenének, mint Özil, vagy Cazorla, akik apró körömpasszokkal vagy bokapasszokkal operálnak és nem mindig érnek vissza besegíteni a védekezésbe, hanem olyanok is, akik a támadás mellett, a védekezésből is rendesen kiveszik a részüket.

Claudio Marchisio 29. életévét tölti Januárban és még mindig egy kiváló „box to box” középpályásnak számít, aki nem csak megszerzi, de meg is játssza a labdákat a csatárok irányába.

Az Arsenal már Januárban ajánlatot tehet a kis hercegért, azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia az Ágyúsoknak ahhoz, hogy megszerezzék a 7 éves kora óta Torinóban nevelkedő, Claudio Marchisiot.

forrás: Juventusfc.hu