Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Nehéz meccs lesz, de tovább tudunk jutni

A City elleni utolsó BL csoportmeccs előtt Rudi Garcia elmondta, csapata számára a szerdai találkozó olyan lesz, mintha döntőt játszanának.

 
A két csapat ki-ki meccset játszik szerda este és amennyiben a Roma nyer, továbbjut.

"Ahogy mindig mondani szoktam, minden meccs fontos. Ez a meccs különösen, olyan lesz, mintha döntőt játszanánk. Alap esetben nekünk már nem kellene versenyben lennünk a 6. meccsen, hiszen a 4. kalapból sorsoltak minket, miközben ők az angol bajnokok. Ahogy már az utolsó meccs után is mondtam, ahhoz hogy nyerjünk, ki kell menni a pályára és játszani kell."

- kezdte Garcia a sajtótájékoztatót. "Ez egy különleges mérkőzés, de mi a megszokott módon készülünk rá, ahogy a többire is fogunk. A szurkolók, a klub és saját magunk miatt szeretnénk továbbjutni."

A City nélkülözni lesz kénytelen a legeredményesebb csatárát, Sergio Aguerót, aki sérülés miatt nem lehet ott a Stadio Olimpicóban.

"Amikor meghallottam a hírt Agüeroval kapcsolatban szomorú lettem, hogy nem játszhat az Olimpicóban, mert ő egy fantasztikus csatár. A Manchester City nagyon erős csapat, de nekünk saját magunkkal és a saját erősségeinkkel kell foglalkoznunk. Tudjuk, hogy nehéz meccs lesz, de tovább tudunk jutni."

"Ha tehetném, akkor 11 védőt küldenék a pályára, de sajnos csak 6 van belőle."- viccelt Garcia a sajtótájékoztatón.

"Komolyra fordítva, hiszünk magunkban, a sorsunk a saját kezünkben van, nekünk csak nyernünk kell. Nem látom, hogy lenne más választásunk, mint támadni és egy góllal többet szerezni, mint a City. Manchesterben jól játszottunk, viszont ez a meccs teljesen más lesz, mert a City a bajnokságban talpra állt és most pedig mi otthon játszunk. Viszont az a meccs magabiztosságot ad."

A Roma számára azért is fontos lenne a továbbjutás, mert az elmúlt években teljes mértékben távol volt az európai kupaporondtól.

"Az egész csapat ezt szeretné, hiszen az elmúlt években nem szerepeltünk semmilyen európai kupasorozatban. Telt ház előtt a City ellen játszani nagyon fontos egy olyan csapat számára, amelyik most tért vissza a BL-be." 


forrás: asroma.hu