Recent comments

Friss Hírek

FLORENZI: Jó esélyünk van győzni

A szerdai BL meccs előtt Alessandro Florenzi a Roma Radio-nak adott interjúban elmondta, szerinte csapata képes legyőzni a Manchester Cityt.

 
"Jó esélyünk van győzni, mert a csapatunk van annyira jó, hogy komoly problémát okozzunk a Citynek és tudjuk is, hogy miként tegyük ezt."- kezdte Florenzi.

"Nehéz meccsre számítok még úgy is, hogy Yaya Touré és Agüero nem lép majd pályára. Hasonló légkörre számítok, mint amilyen a Bayern ellen volt, ahol a szurkolók 1 perce sem hagyták abba a szurkolást."

A Roma hétvégén a Sassuolo csapatát fogadta és a pénteki Juventus döntetlent követően esélye volt arra, hogy pontszámban beérje a listavezetőt, azonban végül az 1 pontért is meg kellett szenvednie Florenziéknek.

"Mindannyian nyerni akartunk, de amikor úgy kezdesz a meccsen, ahogy mi tettük, akkor az egész egy fárasztó csata lesz. Sajnos nem megfelelően közelítettünk a meccshez, aztán 10 emberrel végre sikerült megmutatni, hogy van tartása a csapatnak és ki tudtunk egyenlíteni."

"Ezek a dolgok így mennek a Románál. Ha nyersz, akkor te vagy a világbajnok, ha kikapsz, akkor egy senki vagy. Mindenkit biztosíthatok afelől, mi le akartuk győzni a Sassuolót, de sajnos nem sikerült."

"Meg tudjuk nyerni a bajnoki címet? Szerintem van rá esélyünk." 


forrás: asroma.hu