Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Nagyon sajnálom a srácokat

A francia tréner szerint a manchesteri mérkőzésen a szerencse a Roma mellé állt, azonban hazai pályán megfizettek a tapasztalatlanságukért.

 
"Számunkra ez egy döntő volt és tudtuk, hogy a hiányzó meghatározó játékosok nélkül is nagyon erős a City, ezt be is bizonyították."- kezdte a meccs után Garcia a sajtótájékoztatót.

Samir Nasri hatalmas lövése a kapufáról végül a hálóban kötött ki, míg Manolasz fejese kifelé pattant a kapufáról.

"Nagyon kiegyensúlyozott meccs volt, ilyenkor a szerencsére is szükség van és ma este fortuna nem mellénk állt. Pedig szerezhettünk volna gólokat és többet is kihozhattunk volna a meccsből."

Sokan úgy vélik, a Moszkvában az utolsó pillanatban bekapott gól nagyban befolyásolta a csopor végeredményét.

"Nem, az semmin nem változtatott volna. 0:0-ra játszani öngyilkosság lett volna, csak a győzelem volt elfogadható. A City sokkal tapasztaltabb és érettebb csapat, miközben mi még tanulunk és bizonyos részeken sokat kell javulnunk. Valamint még erősebb játékosokra van szükségünk ahhoz, hogy az ilyen csapatokkal egy szinten lehessünk."

"Az első fél órából jobban is kijöhettünk volna, mert voltak lehetőségeink a City pedig elég passzív volt. A másik meg az, hogy egy olyan játékost, mint Nasri, nem hagyhatsz zavartalanul lőni."

"A City nem hiába az angol bajnok. Nagyon sajnálom a srácokat, mert itt volt a lehetőségünk a továbbjutásra, de ez a meccs is megmutatta, hogy még mit kell megmásznunk ahhoz, hogy Európa élcsapatai közé kerüljünk."

A Roma végül a harmadik helyen végzett a csoportban és így az Európa Ligában folytathatja.

"Ha újra szeretnénk a BL-ben játszani, akkor a bajnokságban jól kell szerepelnünk és már vasárnap készen kell állnunk. Ezt várom a játékosaimtól. Én megpróbálom a csalódottságukat enyhíteni, vagy megszüntetni. Most az EL-ben folytatjuk, ami szintén egy nemzetközi torna, de számunkra a fő cél most a bajnokság lesz."


forrás: asroma.hu