Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Félelmetes meccset játszottunk

Rudi Garcia az Inter elleni meccset követően kijelentette, nem volt miért aggódnia a találkozó alatt annak ellenére sem, hogy a milánói gárda kétszer is egyenlített.



"Egyáltalán nem aggódtam, mert tudtam, hogy a csapatom mennyire egységes és hogy mit szeretnénk. Ahányszor fokoztuk a tempót, annyiszor sikerült gondot okoznunk egy olyan jó csapatnak, mint az Inter. A legjobb válasz mindig a pályán születik, mi pedig válaszoltunk ezen az estén."- jelentette ki Garcia.

"Ahogy félidőben is elmondtam a csapatnak, Gervinho nagyon egyedül volt a keresztbe játszásokkor, ezért több játékosra van szükségünk a tizenhatoson belül, hogy a lehetőségeinket kihasználhassuk."


A Roma továbbra is 100%-os hazai pályán, azonban most két gólt is kapott.

"Az elsőt pontrúgásból kaptuk, a másodiknál pedig a lövés irányt változtatott a védőnkön. A csapat viszont megfelelően reagált a kialakult helyzetre egy igen jó csapattal szemben."

Közben a Juventus a vasárnap délutáni meccsen már majdnem pontokat vesztett hazai pályán, azonban az utolsó pillanatban Andrea Pirlo megmentette a csapatát.

"Minden csak rajtunk múlik, a játékosok hisznek bennem és csak ez számít, minket nem érdekel a másik csapat eredménye. Félelmetes meccset játszottunk és szereztünk négy gólt, de még néhány területen tudunk fejlődni. Viszont lehet annak örülni, hogy látszik, minden meccsen a győzelemért tudunk küzdeni."

"Jó látni a kispadon ülők örömét és lelkesedését a góloknál. Nekünk mindig élveznünk kell a saját játékunkat és ezen az estén ezt tettük."

Radja Nainggolan a Roma egyik kulcsjátékosává nőtte ki magát azóta, hogy januárban a csapathoz érkezett.

"Ismertem Radját, mert Lilleben nagyon közel volt a belga határ és mindig csodálkoztam azon, hogy miért nem válogatott. Strootman kidőlését csak annak köszönhetően nem vettük különösebben észre, mert Nainggolan fantasztikusan helyettesítette."

A BL-ben a Roma az utolsó meccsen a Manchester Cityt fogadja és vagy egy 0:0-ás döntetlen, vagy győzelem kell a továbbjutáshoz.

"Nem gondolunk egyelőre rá. A legfontosabb meccs a következő, Sassuolo elleni lesz, ahol folytathatjuk a remek sorozatunkat."


"A City is nyert, tudjuk, hogy remek csapat, de most nem foglalkozunk velük, most csak a bajnokságra összpontosítunk." 


forrás: asroma.hu