Recent comments

Friss Hírek

CESENA: Menesztették Bisolit

Az Atalanta elleni vereség megpecsételte Pierpaolo Bisoli sorsát: bár közel állt a pontszerzéshez, azonban ismét vereséget szenvedett Bergamóban a Cesena, ez pedig a klubvezetőknél elég indok volt arra, hogy elküldjék a trénert.


Bisolival a Cesena nyolc pontot szerzett a Serie A-ban, mindössze egyetlen győzelmet aratott (a sereghajtó Parmát verték 1-0-ra a nyitófordulóban), az utolsó nyolc bajnokiján azonban csupán két pontot szerzett, így a kieső, 19. helyen áll 14 fordulót követően. 

Az Atalanta ellen kettő-nullra is vezetett a Cesena, azonban mindössze hét perc alatt hármat lőtt a bergamói csapat, és ezzel megfordította a meccset, sőt, meg is nyerte azt – hétfő délutánra pedig hivatalossá vált, hogy megválnak Bisolitól.

Természetesen már felmerültek a lehetséges utódok, a Sky és Gianluca di Marzio értesülései szerint Davide Ballardini az első számú jelölt, de képben van Mimmo di Carlo, de Walter Zenga és Delio Rossi neve is felmerült az újoncnál, amelyre idén még a Fiorentina és a Sassuolo vár ellenfélként, előbbit fogadja, míg utóbbival vendégként játszik majd a Cesena.

forrás: azzurri.co.hu