Recent comments

Friss Hírek

BL: Agüero lemarad a Roma elleni meccsről

Gondban van Manuel Pellegrini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere: az angol bajnoki címvédő elveszítette az Everton ellen 1–0-ra megnyert bajnokin megsérült Sergio Agüerót, aki szinte biztosan lemarad az AS Roma elleni BL-mérkőzésről.


„Jelenleg lehetetlen megmondani, hogy milyen hosszú kihagyásra számíthat. Térdszalagsérülése van, annyi bizonyos, az viszont vasárnap derül ki, hogy milyen súlyos. Minden bizonnyal kihagyja a Roma elleni mérkőzést. Szalagsérülés esetén nagyon nehéz rendbe hozni egy játékost három napon belül. Ez hatalmas gondot okoz nekünk, hiszen Sergio kitűnő formában van, meghatározó futballistája a csapatnak. Ráadásul Edin Dzeko is csak most épült fel a sérüléséből, David Silva sem áll készen a bevetésre, és Sztevan Joveticsnek is egészségi problémái vannak. Ennyi kulcsjátékos nélkül nagyon nehéz lesz egy sorsdöntő BL-meccset megvívni, de nem panaszkodom – a keret többi tagjának kell megoldani a feladatot, és továbbjuttatni minket” – nyilatkozta Pellegrini.

A menedzser által említett játékosok közül Joveticsre is vizsgálatok várnak vasárnap, ezt követően dől el, hogy bekerülhet-e a Rómába utazó keretbe.

A Manchester City az AS Romával és a CSZKA Moszkvával azonos pontszámmal áll a Bajnokok Ligája E jelű csoportjában. Mivel pontazonosság esetén az egymás elleni eredmények döntenek, a Manchester City sorsa nincs a saját kezében – még akkor is kieshet, ha nyer Rómában, de a CSZKA Moszkva a csoport másik találkozóján legyőzi a már továbbjutott Bayern Münchent.

forrás: NSO