Recent comments

Friss Hírek

A Milan legyőzésével dobogóra ugrott a Genoa, a Parma otthonában nyert a Lazio

A Genoa hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Milant az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, ezzel a Napolit megelőzve a tabella harmadik helyére ugrott.


A bajnokságban több mint két hónapja veretlen Genoa igen aktív volt az első félidőben, egymás után végezhette el a szögleteket, a kilencedikből pedig Luca Antonelli egy szép fejessel megszerezte a vezetést a hazaiaknak. 

A második félidőben a Milan nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, mezőnyfölénye azonban meddőnek bizonyult. 

Győzelmével a Genoa feljött a harmadik helyre.

Genoa–Milan 1–0 (Antonelli 32.)

 
Fontos bejelentésre került sor a nehéz anyagi helyzetben lévő Parmánál: sikerült megegyezni az új, orosz-ciprusi tulajdonossal, aki 5 millió euróért megszerzi Tommaso Ghirardi elnöktől a sárga-kék klubot, annak adósságával együtt. 

Nem tudni, a jó hír mennyire dobta fel a játékosokat, az eredményen mindenesetre ez nem látszott. A Parma megszerezte ugyan a vezetést a 45. percben, ám a Lazio még az első félidőben egyenlített, a második játékrészben pedig a győztes gólt is megszerezte.

Parma–Lazio 1–2 (Palladino 45., ill. Mauri 45+3., F. Anderson 59.)

Október 19. óta először nyert bajnokit az Atalanta, amely eddig a fordulóig mindössze ötször volt eredményes, a Cesena kapuját azonban háromszor is bevette.

Atalanta–Cesena 3–2 (Benaluan 45., Stendardo 50., Maxi Morález 52., ill. Defrel 31., 43.)

forrás: NSO