Recent comments

Friss Hírek

Tiszteljük a Monacot

Ezúttal a válogatott középső védő kapott helyet Allegri mellett a mérkőzés előtti szokásos sajtótájékoztatón, Chiellini pedig elmondta, csodálják Leonardo Jardim csapatát és semmiképpen sem szabad őket lebecsülni.



„Tiszteljük a Monacot, de készen állunk. Nem szabad, hogy befolyásoljanak minket külső tényezők, főleg nem szabad elkövetnünk azt a hibát, hogy lebecsüljük az ellenfelet. A Monaco keretében egyszerre vannak feltörekvő fiatalok és nemzetközi színtéren is tapasztalt játékosok. Egyre jobb focit játszanak az elmúlt években, egyre nagyobb a folytonosság a csapatnál.”

A Monaco keretében helyet kapott egy olasz játékos is, Andrea Raggit pedig Chiellini is jól ismeri.

„Régóta ismerem őt, régebben együtt játszottunk a korosztályos válogatottban, örülök, hogy idáig jutott ő is. Jól tette, hogy megragadta a Monaco által kínált lehetőséget, ahol jól is tud teljesíteni.”

A Juventus két éve már eljutott a BL negyeddöntőjéig, akkor a későbbi győztes Bayern München ütötte ki a csapatot a kupából, Chiellini szerint azóta azonban sok minden változott.

„Sokat fejlődtünk azóta, már teljesen más hozzáállással készülünk egy ilyen mérkőzésre. Világos, hogy a pályán kell ezt bebizonyítanunk, de annyit mondhatok, hogy más érzéssel készülünk most, mint akkor a Bayern ellen.”

A Juventus a hétvégén elszenvedte második vereségét is a bajnokságban, az utolsó Parma csapata diadalmaskodott 1-0-ra a bajnok ellen. Chiellini szerint ennek semmi jelentősége sem lesz kedden.

„Jó lett volna nyerni, de ez a legkisebb mértékben sem fogja befolyásolni a találkozót. 
Sajnos, ha ennyire sűrű a naptár, ráadásul sorozatban jó eredményeket érünk el, bármennyire is nem lenne szabad, de előfordul, hogy fejben kicsit visszaesünk. Tavaly is volt erre példa ugyanebben a szakaszában a szezonnak, sajnos ez történt szombaton is. Azonban ez a hét most sokkal fontosabb annál számunkra, minthogy ez a legkisebb mértékben is befolyásoljon minket.”

forrás: Juventusfc.hu