Recent comments

Friss Hírek

Pogba a világ egyik legjobbja, vele akarok játszani

Marco Verratti, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának olasz középpályása szerint a párizsiak jól járnának Paul Pogba megszerzésével, a francia középpályás ugyanis már most a világ egyik legjobbja. 


Pogba megy vagy marad? Ez a kérdés foglalkoztatja már egy ideje a világ futballkedvelő részét. A Juventus klasszisát a francia, német, olasz, spanyol és angol lapok Európa minden nagyobb csapatának „eladták” már írásban, azonban a francia még egyszer sem mondott olyat, hogy távozna.

Az egyik lehetséges kérőnél, a Paris Saint-Germainnél azonban még reménykednek, Marco Verratti szerint előbb-utóbb ugyanis Párizsban köthet ki a francia.

„Pogba egy fenomén, hatalmas megtiszteltetés lenne vele egy csapatban futballozni, remélem, egyszer a PSG-ben játszhatunk majd együtt  Az igazi klasszisok, mint ő, mindent megváltoztatnak, vele könnyebb lenne” – mondta Verratti a So Footnak.

„Biztos vagyok benne, ha a Manchester Unitednél komolyan számoltak volna vele, ott is legalább olyan jól futballozott volna, mint most a Juventusban. A torinóiaknak hatalmas szerencséjük van, hogy lecsaptak rá, már most ő a világ egyik legjobbja” – tette hozzá az olasz.

Pogbát 2019-ig köti szerződés a „zebrákhoz”, piaci értéke a transfermarkt.de szerint 50 millió euró körül mozog. 

forrás: NSO