Recent comments

Friss Hírek

Ancelotti visszatér

Kétségkívül a Milan utolsó igazi aranykorszaka volt Carlo Ancelotti edzősködése a Rossoneri padján. 


Bár a klubot korábban játékosként is szolgáló Carletto 8 éve alatt csak egy bajnoki címet nyert a csapattal, a 2 BL-cím ezért minden bizonnyal minden szurkolót kárpótolt. 

A válás óta Ancelotti sora jól alakult, hiszen tavaly a Real Madrid élén is elhódította a BL-trófeát, ellenben a Milan történelme egyik legsötétebb időszakán megy éppen keresztül, és Seedorf után most Inzaghi is közel a bukáshoz. Ancelotti viszont rendesen megkavarta az állóvizet, legfrissebb nyilatkozatában ugyanis gyakorlatilag kijelentette: visszatér a Milanhoz!

No persze nem most, és vélhetőleg nem is a közeli jövőben. Az 55 éves taktikus a Canale 5 riporterének nyilatkozott a Milan jelenlegi helyzetéről, megvédve egykori játékosát, Pippo Inzaghit.

“Inzaghi jól tette, hogy elfogadta a Milan felkérését. Ha megkapod a lehetőséget, hogy egy ilyen nagy klubbot vezess, el kell azt fogadnod. Egy edzőnek tudnia kell, mikor van szüksége a türelemre.”

“Hogy visszatérek-e valaha Milanellóba? Természetesen! Az az egyetlen hely, ahová nagyon szeretnék visszamenni.”

Ancelotti jelenlegi szerződése 2016-ig érvényes Madridban – ki tudja, lehet, hogy utána ismét Olaszország felé veszi az irányt…?

forrás: azzurri.co.hu