Recent comments

Friss Hírek

Ingyen is játszanék a BL győzelemért

A Juventus csatára, Alvaro Morata bármit megtenne azért, hogy csapatával megnyerjék a Bajnokok Ligáját, akár még ingyen is játszana érte.




Mint ismert, Moratáék a Monaco együttesével fognak harcba szállni a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

„Messze nem lesz könnyű egy csapatot sem legyőzni a versenyben lévő együttesek közül” – kezdte a Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatát Morata.

„Ezen a szinten már nincs olyan ellenfél, aki ellen könnyedén tudnánk nyerni, bárki legyőzhet bárkit, ezért tisztelnünk kell a Monacot. Hiba lenne azt gondolni, hogy mi vagyunk az esélyesebbek.”

„A Bajnokok Ligája megnyeréséhez némi szerencsére is szükség van, amivel azonban sohasem lehet előre kalkulálni. Lehet, hogy egy váratlanul bekapott gól megváltoztatja a mérkőzés menetét, vagy akár ki is állíthatnak valakit a csapatodból.”

„Bármit megadnák azért, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, akár még ingyen is játszanék.”

Morata nyáron csatlakozott a zebramezesekhez, méghozzá a Real Madridtól, de a szerződésébe bekerült egy visszavásárlási opció is, amelyet a következő két szezonban használhat ki a spanyol együttes. Azonban Morata csak a jelenlegi klubjával foglalkozik.

„Boldog vagyok Olaszországban, most csak a Juventusra gondolok. Idén történelmet írhatunk. Nem hiszem, hogy bármikor is mondtam volna valami rosszat a Real Madrid edzőjéről, Ancelottiról. Én csak annyit mondtam, hogy az öltözőben nagyon jól kezeli a dolgokat, azonban rám nem nagyon figyelt.”

forrás: juventushungary.hu