Recent comments

Friss Hírek

Berardi iránt külföldi klubok érdeklődnek

A hírek szerint a Juventus és Sassuolo közös tulajdonában lévő Domenico Berardi iránt már korántsem csak olasz klubok mutatnak érdeklődést, hanem külföldi egyesületek is.


A fiatal csatár eddig 24 gólt szerzett 54 Serie A mérkőzésen, és az Öreg Hölgy vásárlási opcióval rendelkezik a maradék ötven százalékos játékjogra tizenötmillió euróért, ezt az opciót pedig a nyáron érvényesítheti.


Ugyanakkor a Calciomercato beszámolója szerint a csatár több opció közül választhat, hiszen több neves külföldi egyesület is szívesen látná, így a Schalke 04, a Wolfsburg és az Arsenal, amely klub a támadóra Joel Campbell alternatívájaként tekint.


Természetesen ezek a klubok nem vásárolhatják meg Domenico Berardi játékjogát anélkül, hogy megegyezésre jutnának a torinói rekordbajnokkal, azonban mivel az idén nyáron le kell zárni az összes közös tulajdonban lévő játékos ügyét, egy külföldi ajánlat kellemetlen helyzetbe hozhatja az Öreg Hölgy vezetőségét.


A Juventus egy másik kiszemeltje, a Palermo fiatal csatára, Paulo Dybala ügyében is újdonságokról számolhatunk be, miután a klub elnöke a héten elismerte, hogy tárgyalásokba bocsátkozott a játékos ügyében a Juventus, Arsenal, Barcelona, Manchester City, Chelsea és Paris Saint-Germain képviselőivel.


Következésképpen Maurizio Zamparini már a csatár távozása utáni terveket szövögeti, és várhatóan a Palermo másik csatára, Franco Vázquez is csapatot fog váltani.


„Egyértelmű, hogy Paulo távozni fog.” - mondta az elnök a Sky munkatársának. „Tulajdonképpen két csatárt keresünk, mivel jelenleg csak Andrea Belotti áll a rendelkezésünkre.


A csapat sajnos nincs formában, a középpálya nem elég agresszív, és Vázquez sincs formában. Jövőre a Palermónak Vázquez és Dybala nélkül kell pályára lépnie, ezért kíváncsi vagyok, milyen játékosok fognak érkezni.”

forrás: juventuz.blog.hu