Recent comments

Friss Hírek

A Juventus rászolgált a győzelemre

A Juventus hazai vereséggel érkezett Firenzébe, ahol sima 3:0-ás győzelmet aratott, s ezzel biztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében, ahol a Napoli-Lazio párharc győztesével mérkőzhet majd meg.

 
"Tudtuk, hogy egy erős csapattal nézünk szembe. Az első mérkőzés csak a dolgok egyik fele volt, azonban most nem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani, amilyet szerettünk volna." - nyilatkozta a vesztes Fiorentina mestere, Vincenzo Montella a Rai Sportnak.

"A Juventus rászolgált a győzelemre, még akkor is, ha minden nekik kedvezett. Még a szerencsés kipattanók is őket segítették, s ez sokat jelent pszichológiai szempontból.

Őszintén megdöbbentett Mohamed Salah korai érvénytelenített találata, mivel a lökés mértéke nem indokolta az esést, de a Juve összességében megérdemelte.

A Fiorentina egyáltalán nem volt rossz a mérkőzés során, azonban a Juventus kíméletlen volt, s kihasználta az összes helyzetét, míg mi nem így tettünk. A középpályán szükség volna egyfajta felállásra egy olyan csapat ellen, amilyen a Juve, de mi szenvedtünk fizikálisan, s létszámfölényt alakítottak ott ki ellenünk. 

A gól a szünet előtt igazán kifogta a szelet a vitorláinkból. Természetes, hogy egy fizikálisan ennyire erős csapat ellen nem egyszerű, de a csapatom mindvégig szeretett volna gólt lőni, s a záró füttyszóig folytatta a kemény küzdelmet

Néha egyszerűen csak el kell ismerni, hogy az ellenfél erősebb volt. A bajnoki tabella megmutatja, hogy a Juventus milyen messze jár a többi csapattól, így egyértelmű, hogy jelen esetben is ez a helyzet."

forrás: juventuz.blog.hu