Recent comments

Friss Hírek

SAMPDORIA: Gabbiadini egyre közelebb kerül a Napolihoz

Az olasz sajtó értesülései szerint a jelenleg a Sampdoria keretéhez tartozó, azonban a genovai klub és a Juventus közös tulajdonában álló Manolo Gabbiadini hamarosan a Napoli csapatához igazolhat. 


A 23 esztendős játékos játékjogát birtokló klubok már közös megegyezésre jutottak a Napoli képviselőivel, s a támadó 11 millió euró és további 2 millió euró bónusz fejében már januárban csatlakozhat a déli együtteshez.

A nápolyi érdeklődés tényét megerősítette az azúrkék mezes csapat sportigazgatója, Riccardo Bigon is:


"Insigne szerencsétlen sérülése miatt rákényszerültünk, hogy keressünk valakit a támadósorba." - nyilatkozta Bigon a Radio Kiss Kiss munkatársának.


"Nem terveztünk ilyen igazolást, azonban ilyen dolgok előfordulhatnak a labdarúgásban. Gabbiadini nagyon izgalmas lehetőség nem csak számunkra, de számos további klub számára is. Az a legfontosabb jelen pillanatban, hogy különböző opciók álljanak előttünk, így amikor az átigazolási piac megnyílik, megpróbálkozhatunk a leginkább reális célpontokkal."


"Van néhány izgalmas opció, amit meg kell fontolnunk, s nem csak a Sampdoriával. Néha időre van szükség, mielőtt meghozzuk a fontos döntéseket."


A genovai székhelyű Il Seccolo XIX úgy tudja, hogy a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis ma Rómában találkozik majd a Sampdoria támadóját képviselő Silvio Pagliarival, hogy a szerződés megköttetése előtt egyeztessék az utolsó technikai részleteket.


A hírforrás úgy tudja, hogy a Napoli évi 1.5 millió eurós bérezést biztosító szerződést kínál a játékosnak, s ez az összeg nagyságrendileg megegyezik a sérüléssel bajlódó Lorenzo Insigne fizetésével.

forrás: juventuz.blog.hu