Recent comments

Friss Hírek

ROSSI: Erősebb leszek, mint korábban

Giuseppe Rossi biztos benne, hogy erősebben tér vissza legutóbbi sérülése után. Rossi korábban már hagyott ki szinte egy teljes szezon súlyos sérülése miatt, de felépülése után remek formát mutatott a csapatban és lőtte a gólokat.

 
,,A sérülésem időszaka volt az egyik legnehezebb, amit írtam a könyvben." - nyilatkozta a csatár a "A modo mio - My Way" (Az én utam) című életrajzi könyvének bemutatóján.

,,Napról napra jobb állapotban érzem magam, de még időre és türelemre van szükség. Otthon azokat a gyakorlatokat végzem, amit általában egy edzőteremben. Zavart, hogy azt mondták egyesek, hogy abba kellene hagynom a sérülésem miatt.

Nem tudom mikor térek vissza, de tudom, hogy mit tudok nyújtani. Annyit mondhatok, ha újra a pályán leszek, erősebb leszek, mint korábban."

A könyvben említést tesz a korábbi mesterhármasáról a Juventus ellen, de holnap csak a lelátóról fogja nézni a mérkőzést.

,,A tribünről fogom követni a rangadót. Tavaly nagyon emlékezetes mérkőzést játszottunk, remek érzés visszagondolni rá, nem csak nekem, de a csapattársaimnak is és a szurkolóknak is.

Célunk, hogy a lehető legtovább fejlődni és fellépni a tabellán. Meg tudjuk csinálni és így is teszünk." - nyilatkozta Rossi.


forrás: fiorentina1926.gportal.hu