Recent comments

Friss Hírek

Jojic iránt a Milan és a Róma érdeklődik

A Borussia Dortmund gyenge szereplése nemhogy elgyengítette a játékosok iránti érdeklődést, hanem, mint a héják gyülekeznek a klub körül, hogy mindenki kiszakítsa a koncát a haláltusáját járó egyesületből.


Bizonyára nagy tévedésben lesz részük, mert a fekete-sárgák jóval nagyobb játékerőt és a korábbi évek tapasztalata alapján jóval nagyobb kohéziós erőt képviselnek, mintsem minden egyes játékosát ki lehessen szakítani ebből a közegből. 

Ettől függetlenül folyamatosan lehet majd hallani megkeresésekről az egyik ilyen a szerb Partizánból januárban megszerzett Milos Jojic. Az átigazolásakor az alapelképzelés az volt, hogy a sérült Sahin és Gündogan páros valamelyikének helyettesítését oldja meg. 

Mivel az idei szezon jóval kevesebb játéklehetőséget hozott a 22 éves labdarúgó számára, mint az a négyszeres szerb válogatott középpályás gondolta volna, így nem csoda, hogy megjelentek a kérők, akik januárban vinnék. 

Az AC Milan és az AS Róma is lát fantáziát a fiatal támadó középpályásban és hajlandóak lennének érte 4 millió Eurót fizetni, ami éppen duplája annak, amit a Dortmund kiadott érte januárban.

forrás: foci-live.hu