Recent comments

Friss Hírek

EL: Rutin feladat a Napoli számára

Az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában a Napoli csapata este 21 órakor fogadja a Slovan Bratislavát


A mérkőzés egy könnyed, rutin feladatnak ígérkezik a dél-olaszok számára, mivel az I jelű kvartettben a szlovák együttes masszív nulla ponttal az utolsó, míg a Napoli – megosztva – az első helyen áll. 

Rafa Benítez egyértelműen győzelemmel számol, bár sokszor a “tuti” mérkőzések a legnehezebbek. 

A csoport másik mérkőzésén a Napolival az első helyen osztozkodó Sparta Praha csap össze a mindössze egy ponttal lemaradó svájci Young Boys-szal. Utóbbi mérkőzés egy valódi ki-ki harc lesz, de ezzel a Napolinak nem kell törődni, csak azzal, hogy magabiztosan megszerezze a három pontot, és így csoportelsőként menjen tovább.

Az olaszoknál biztosan nem lép pályára: Michu, Lorenzo Insigne és Juan Zuniga. Két visszatérő játékos – Kalidou Koulibaly és Giandomenico Mesto – viszont lehet, hogy játéklehetőséget fog kapni. 

Benítez feltehetően egy B kerettel fog felállni, egyrészt azért, hogy az elhanyagoltabb játékosok is lehetőséget kapjanak a bizonyításra, másrészt azért, mert vasárnap az AC Milan ellen fog rangadót játszani a nápolyi. A presztízs meccsre pedig fontos, hogy a legjobb játékosok kipihentek és sérülésmentesek legyenek.

forrás: azzurri.co.hu