Recent comments

Friss Hírek

GALLIANI: Jól teljesít a csapat

Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója pénteken jelen volt Milanellóban és az újságíróknak nyilatkozott.

 
“A csapat jól teljesít, szoros a verseny. A bajnokság nagyon kiegyensúlyozott, hisz a tabellán 7 csapat között mindössze 1 pont a különbség. Berlusconi? Az elnök mindig nagyon pozitív. Beszélt a játékosokkal és 10-es skálán 7-es osztályzatot adott a csapatnak, Inzaghinak pedig 8-ast. Nem tudom, hogy ott lesz-e a Palermo elleni mérkőzésen, de a Berlusconi kupát biztosan élőben fogja megtekinteni” – mondta Galliani.

Montolivo? Még 25 nap van az Inter elleni mérkőzésig, minden az erőnléti állapotától függ. Bonaventura? Sokkal jobban van, de pihennie kell így két napig otthon marad. Úgy gondolom, hogy hétfőn vagy kedden áll újra edzésbe. Pazzini? Beszéltünk vele, de a dolgok köztünk maradnak. Nem fogom elmondani, hogy miről volt szó. Ő csak játszani szeretne, ahogy az összes többi játékos”.

Torres? Bokasérülés hátráltatta a játékban, de jól mozog a pályán. Diego López? Inzaghi dönt a kezdőcsapatról, hogy ki fog játszani. Véleményem szerint De Sciglio nem küzd nehézségekkel. Vannak jó és kevésbé jó mérkőzései, akárcsak a többieknek” – fejezte be.

A Milan vasárnap este a Palermo ellen lép pályára a San Siróban.

forrás: acmilan.hu