Recent comments

Friss Hírek

MILAN-INTER:: Inzaghi csalódott, Mancini elégedett a derbi után

Filippo Inzaghi volt a sokkal csalódottabb a két vezetőedző közül az 1–1-re végződő AC Milan–Internazionale derbi után: az Inter kispadjára visszatért Roberto Mancini elégedett volt azzal, amit ötnapi közös munka után látott csapatától.


„Nagy csalódás, hogy vezettünk, tiszta ziccereink voltak, és nem nyertünk. A csapatom mindent kiadott magából, az Inter pedig jól játszott, végig egyenrangú ellenfél volt. A derbi rámutatott arra, hogy mindkét csapat átszervezés alatt van. Az edzőváltás feldobta az Intert, nagyobb lelkesedéssel játszottak, mint korábban. Sajnálom, hogy nem tudtuk jobban kihasználni a helyzeteket – de a csapat küzdőszellemével elégedett vagyok. A srácok csalódottan ültek az öltözőben” – értékelt Inzaghi.

„Minden derbi nehéz, ez sem volt kivétel. Elégedett vagyok azzal, ahogy a csapat öt nap közös munka után mozgott a pályán. Másfél éve játszanak 3–5–2-t, egyáltalán nem könnyű feladat átállni, úgy sem, hogy sok játékos szerepelt már négyvédős rendszerben. Idő kell ennek a begyakorlásához, hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy mennyi. A ziccereinket be kellene lőni, Icardi korai helyzete az egész mérkőzést megváltoztathatta volna, ha berúgja. Gondot okozott, hogy sok passzt rontottunk. Nyerni akartunk a derbin, de a csapat játékával elégedett vagyok” – így Mancini.

forrás: NSO