Recent comments

Friss Hírek

ZEMAN: Kit érdekel a védekezés?

Újabb hamisítatlan Zeman-féle nyilatkozat, bár ezúttal azért jogosan emelhetjük a kalapunkat a Cagliari előtt.


„Ha több gólt rúgsz, mint az ellenfél, kit érdekel a védekezés?”-kezdte nyilatkozatát Zdenek Zeman a tegnap délután 3-3-ra végződő, Napoli elleni döntetlent követően.

„Fontos pontot szereztünk, és tetszett a csapat felfogása. Bebizonyítottuk, hogy bárkinek gondot tudunk okozni.”

„Ez a teória, miszerint az a legjobb csapat, mely a legkevesebb gólt is kapja, nem igaz. Csak nézzék meg Spanyolországot, Németországot vagy Angliát.”

„Az első 20 percben kissé feszültek voltunk. Nem gyakran fordul elő, hogy valaki bedobással ad gólpasszt, szerintem senki nem számított rá, hogy ilyen messzire dobják be azt a labdát.”

„Játszanunk kell a focit. Az eredmények vagy jönnek vagy nem, de ettől függetlenül mi versenyképesek leszünk. Ha megvárjuk, mit csinál az ellenfél, nagy hibát követünk el.”

„Kedvesnek találtam, amit Benítez nyilatkozott rólam. Ő a futball és a sport embere. A Napoli nagyon erős ha támadásról van szó, de évek óta hiányzik nekik egy játékmester a középpályáról. Koulibalyra hárul ez a feladat, és szerintem túlságosan messze van a támadóktól.”

Bár ezúttal nem sikerült többet rúgniuk az ellenfélnél, a Napoli otthonában elért hősiesen kiharcolt döntetlen azért valamilyen szinten igazolta Zeman futballról alkotott filozófiáját.

forrás: azzurri.co.hu