Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Montolivo visszatér, Mexés marad?

Az AC Milan hosszú ideje sérüléssel bajlódó középpályása, Riccardo Montolivo úgy tűnik, hogy vasárnap visszatérhet a pályára. 

 

A játékmester még a nyári Világbajnokság előtt szenvedett lábtörést, és a féléves kényszerpihenő véget érhet az Udinese elleni összecsapáson.

Persze a Milan edzője, Pippo Inzaghi nem akar semmit se elsietni, ezért szépen lassan akarja integrálni a jelenlegi játékrendszerbe a visszatérő középpályást. A Gazzetta dello Sport szerint Montolivo nem lesz ott a kezdők között, de a kispadon biztosan ott lesz már vasárnap. Minimális játék lehetőséget valószínűleg kapni fog, hogy éles körülmények között is segítsék visszanyerni a megfelelő fizikai állapotát és helyét a csapatban.

Montolivo fontos láncszeme Inzaghi játékrendszerének, ugyanis vele képes a Milan több felállásban is játszani: 4-3-3-ban, mint középső középpályás lehet és úgy felügyelheti a játékot, 4-2-3-1-ben pedig mélységből irányíthatja a csapatot – és De Jongot is kezelheti, hogy az ellenfél játékosai közül kit, mikor s mennyire kell széttépnie.

A Milan szurkolói számára a mai nap tartogat még egy jó hírt. 



Az utóbbi időben játéklehetőséget kapó – és azt jó teljesítménnyel megháláló – Philippe Mexés új szerződést kaphat. A kiváló francia védő már korábban is kijelentette azt, hogy nagyon szívesen maradna Milánóban, sőt ehhez a magas fizetéséből is engedne. Most úgy tűnik, hogy a remek teljesítménye miatt ezek a szavak elérték a Milan vezetőségének fülét.

forrás: azzurri.co.hu