Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Galliani a derbiről, Torresről és az átigazolási piacról

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója beszélt a derbiről, a csapatról, Fernando Torresről és Arrigo Sacchiról is.


A derbi? Ez már a múlt. A vasárnapi Udinese elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk, ami éppolyan fontos. Karácsonyig négy kemény mérkőzésünk lesz olyan csapatok ellen, amelyek a tabella élmezőnyében állnak. Az Udinese, a Genoa, a Napoli és a Roma ellen fogunk játszani. Négy nehéz összecsapás, de reméljük, hogy jól fogunk teljesíteni” – mondta Galliani.

Torres? Úgy gondolom, hogy még mindig probléma van a bokájával, ami akadályozza őt abban, hogy 100 százalékot nyújtson. Ő egy bajnok és türelmesnek kell lenni. 

Pazzini? Nem tudok róla semmit, inkább Inzaghit kellene megkérdezni. Ő sohasem kérte az átigazolását és senki nem akarta eladni. 

Mexés? Jól teljesít”.

“Teljes a játékoskeret, de még mindig hiányzik pár játékos sérülés miatt. Mindig 4-5 kezdőjátékos nélkül kell játszanunk. Jelenleg 28 játékos van a csapatban és ha nem távozik senki, akkor nem igazolunk. Csak a bajnokságban és az Olasz kupában vagyunk érdekeltek. Honda hiányozni fog januárban az Ázsia kupa miatt, de nem fogunk igazolni és a meglévő játékosainkkal fogjuk helyettesíteni őt. Ha Japán a döntőig is eljut, akkor Honda csak februárban térhet vissza. 

Marcelo Brozovic? Nem tudok róla semmit. 

Mattia Perin? Ő egy nagyszerű kapus”.

Sacchi? Mindig nyitva áll előtte az ajtó. Már évek óta reménykedek, hogy csatlakozik a klubhoz. Arrigo nagyon sokat tud a futballról. Gyakran beszélek vele”.

A Milan vasárnap délután az Udinesét fogadja a San Siróban.

forrás: acmilan.hu