Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Giovinco annyit akar, mint Pirlo!

Sebastian Giovinco, és Stephan Lichtsteiner a távozás szélén: meg kell oldania a helyzetüket a Juventusnak. 


Új hírek jelentek meg a ma reggeli Tuttosportban a két lejáró szerződésű játékos ügyében. 

Marotta világosan fogalmazott az Atom Anti helyzetével kapcsolatban: 

„Már találkoztunk a képviselőivel, tettünk egy ajánlatot a számára. A cél az, hogy továbbra is együtt folytassuk, de csak addig, amíg a mi feltételeink teljesülnek. Giovinco dönthet a jövőjéről. Megállapodás hiányában, januárban kiértékeljük a helyzetet, és döntünk.”

Az apró termetű támadó képviselője három évre 3.5 millió eurót szeretne kiharcolni kliensének, a negyedik évre pedig egy kissé csökkentett bérezést. De a Juventus vezetősége elfogathatatlannak minősítette ezt, hiszen a bruttó értéket figyelembe véve több, mint 20 millió eurójába kerülne nekik Giovinco a következő négy évben. 

A jelenlegi körülményeket figyelembe véve, a Juve inkább megvárja a szerződése lejártát, vagy megpróbálja értékesíteni januárban a 27 éves játékost: ez az út elvezethet egy csereüzlet keretében a Fiorentina védőjéhez, Stefan Savichoz.

Ugyanez a helyzet Lichtsteinerrel kapcsolatban. A képviselője rengeteg pénzt kér az új szerződésért cserébe, a játékos után pedig olyan klubok érdeklődnek, mint a PSG, akik készek teljesíteni a fizetési igényeit, és tárt karokkal fogadnák a svájcit. A Juve szeretné megtartani őt, de csak olyan feltételekkel, amit ésszerűnek ítél meg. 

Szeptemberben már megírtuk, hogy a szélső ügynöke 3 milliós fizetést akar kiharcolni az egykori lazialénak. Amennyiben nem sikerül megállapodásra jutni, Marotta és Paratici gondoskodni fog a pótlásáról.

forrás: Juventusfc.hu